Weer een tevreden klant...

Wij van Acsense helpen onze klanten niet alleen met het maken van een slim marketingplan, maar we helpen ook met marketinguitvoering. We zorgen voor leads en omzet.

Om marketing slim en effectief uit te voeren reiken wij de juist software aan. Zie het als gereedschap.. Wij hebben door middel van onderzoeken de beste tools voor uw organisatie weten te selecteren.

PRS International (VolkerWessels) hebben wij ook mogen helpen:

“Wij hebben onze samenwerking met Acsense als zeer prettig ervaren. Ze hebben ons geholpen met het selecteren van het juiste CRM systeem voor onze PRS International. Dankzij de kennis en ervaring hebben wij kundig advies gekregen en zijn wij nu dus ook erg tevreden met ons geïmplementeerd systeem.

Acsense heeft ons begeleid door het gehele proces van het kiezen van een CRM systeem. Dankzij de hulp van Acsense hebben wij een transparant advies gekregen. Zij hebben ons bijgestaan tijdens het gehele implementatie proces, met een open blik, kundig advies en een hele prettige samenwerking zijn wij ontzettend blij met het eindresultaat.”

Jojanneke Dijkstra – Strategic Marketing – Volker Wessels

Afbeeldingsbron: Freepik

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag met uw vragen.

Onze laatste marketing artikelen

Beste Autobedrijf Van Nederland - You'll Never Walk Alone!

Gastschrijver Vraag en Aanbod

Uniek concept in Nederland

USP, weg ermee?