Sinds augustus hebben wij er een topper bij!

Even voorstellen:

Mijn naam is Marije Meesters en ik ben 22 jaar. Momenteel zit ik in mijn 3e jaar van de opleiding Commerciële Economie en loop het komende half jaar stage bij Acsense.

Dit is mijn 1e stage binnen mijn huidige opleiding en Acsense leek mij een leerzame en leuke plek om veel te leren en om ervaring op te doen. Binnen mijn opleiding kun je veel richtingen kiezen zoals bijvoorbeeld verkoop, inkoop en marketing. Acsense houdt zich voornamelijk bezig met marketing en dat leek mij juist super interessant.

Ik ben nu al eventjes actief bij Acsense en ik voel me hier helemaal thuis en op mijn gemak. De collega’s zijn erg leuk en gezellig en willen mij overal bij helpen. Ik heb in de afgelopen periode al veel geleerd en zal zeker nog veel meer gaan leren!

Naast school, stage en werk heb ik ook nog hobby’s. Ik voetbal bij SV Gramsbergen en ik ben gek op koken. Dat doe ik dan ook graag als ik weer terug kom van een stagedag. In het weekend ga ik graag opstap met vrienden of naar familie. Daarnaast ga ik graag naar de bioscoop, houd ik van gezellig borrelen of gewoon lekker niks, ik vind het allemaal gezellig!

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag met uw vragen.

Onze laatste marketing artikelen

Sinds augustus hebben wij er een topper bij!

Vakantieplannen

De Acsense formule

Is adverteren op LinkedIn relevant voor mijn organisatie?