Wij verwelkomen onze nieuwe opdrachtgevers

Wij hebben de afgelopen maanden veel nieuwe projecten mogen opstarten. Stuk voor stuk mooie opdrachten waar wij veel energie van krijgen. Nieuwsgierig? Onderstaand een selectie van een aantal nieuwe projecten.

Bakker Oilfield Supply

Voor Bakker Oilfield Supply hebben we een marketingplan gemaakt en zijn we sinds kort van start gegaan met de marketinguitvoering. Uiteraard met als doel om leads en omzet te gaan genereren.
 

Yourizon

Voor Yourizon hebben we een marketingplan gemaakt en managen we momenteel de kanaalontwikkeling (o.a. een nieuwe website). Wanneer de kanalen in orde zijn, gaan we ons focussen op leadgeneratie. Naast het maken van een plan en helpen met de marketinguitvoering, hebben we Yourizon ook begeleid met het selecteren van een goed CRM systeem.
 

De Gilde Groep

In samenwerking met het managementteam van De Gilde Groep ontwikkelen we een marketingactieplan. Na de ontwikkeling worden we betrokken bij het managen van online- en offline kanaalontwikkeling.
 

Natuurcamping de Klashorst

In nauwe samenwerking met de eigenaren van Natuurcamping de Klashorst is er een marketingactieplan in ontwikkeling.
 

Orthopedisch Centrum Vechtdal B.V.

In samenwerking met de werkgroep is er een marketingactieplan opgesteld. Vanuit het plan worden er op dit moment diverse online- en offline kanalen ontwikkeld, welke een sterke bijdrage gaan leveren aan de zichtbaarheid van deze organisatie. Vanuit het marketingplan managen wij deze kanaalontwikkeling welke door Cornerstones Media en Loodrecht Reclame tot uitvoering wordt gebracht. Naast het managen van de kanaalontwikkeling houden wij ons ook bezig met het creëren van content.
 

CESnederland B.V.

Voor CESnederland B.V. gaan we vanaf volgende week van start met het uitvoeren van een segmentatie analyse, welke wordt vervolgd door een marketingactieplan. Dit met als doel om een nieuw en uniek product op een effectieve manier in de markt te lanceren
 
PS: Binnenkort werken wij weer een aantal nieuwe klantprojecten uit.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag met uw vragen.

Onze laatste marketing artikelen

Acsense verwelkomt twee nieuwe toppers!

Team Acsense is weer een nieuw talent rijker!

Al vakantieplannen?

Acsense 5KM 2019