Google Ads... Haalt u het maximale eruit?

Heeft u een Google Ads campagne draaien en heeft u zich wel eens afgevraagd of u echt het maximale uit het budget haalt wat u nu besteed?

Wanneer de campagnes zijn opgebouwd door een Google Partner, mag u er in het algemeen vanuit gaan dat de campagnes goed zijn opgebouwd.

Maar… is het lang geleden dat uw campagnes zijn geoptimaliseerd of heeft u er nog nooit een specialist naar laten kijken?
 
Grote kans dat u niet het maximale resultaat uit elke geïnvesteerde euro haalt!

Gratis Google Ads voucher

Google verstuurt aan bijna elk bedrijf vouchers, deze zijn er in verschillende soorten en maten. De meeste bedrijven krijgen een voucher van €75,- wanneer zij €25,- investeren in Google ads.
 
Dit is natuurlijk een super manier om ondernemers kennis te laten maken met het advertentieplatform van Google. Veel bedrijven maken hier dan ook dankbaar gebruik van en starten zo met hun eerste Google Ads campagne.
 
Er is helaas wel één grote maar… voor het opzetten, inrichten en instellen van een goede campagnes is er specialistische kennis nodig.
 
Dit betekent absoluut niet dat u zelf geen campagnes actief krijgt of dat u geen leads of sales genereert via Google Ads.
 
Maar haalt u echt het maximale uit iedere geïnvesteerde euro?
 

Google Ads scan

Heeft u vroeger Google advertenties gedraaid en hebben deze campagnes niet gebracht wat u had gehoopt? Of draait u Google campagnes en wilt u weten of u meer rendement kan halen? Laat dan eens een Google Ads scan uitvoeren door één van de specialisten van Acsense.
 
Eén van onze specialisten neemt u campagne dan nauwkeurig onder de loep en geeft precies aan waar het beter kan. Naar aanleiding van deze scan ontvang u van ons een compact overzicht met verbeterpunten. Deze verbeterpunten kunt u zelf uitvoeren, maar één van onze specialisten kan dit uiteraard ook voor u doen.
 
Heeft u momenteel geen Google advertenties draaien, maar bent u wel benieuwd wat het rendement kan zijn op uw bedrijf? Ook dan kunt u bij de Google specialisten van Acsense in Hardenberg terecht!
Haalt u het maximale uit Google Ads?

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag met uw vragen.

Onze laatste marketing artikelen

Sinds augustus hebben wij er een topper bij!

Vakantieplannen

De Acsense formule

Is adverteren op LinkedIn relevant voor mijn organisatie?