Acsense is weer twee nieuwe talenten rijker!

Yme en Joris zijn deze week begonnen bij Acsense, zij stellen zich graag aan jullie voor.

Yme

Voor mijn opleiding Marketing & Communicatie loop ik nu stage bij Acsense. Ik hou mij hier bezig met verschillende marketinggerichte opdrachten. Mijn doel hierbij is zoveel mogelijk over resultaatgerichte marketing te leren.
 
Naast school en stage heb ik eigenlijk maar één hobby en dat is voetbal. Ik speel nu mijn 6e seizoen in de jeugdopleiding van FC Emmen als keeper, hier ben ik dan ook de rest van de week te vinden!
 

Joris

Sinds april 2018 ben ik al werkzaam voor Acsense. Naast mijn opleiding Commerciële Economie zocht ik een bijbaan waar ik, naast een extra’tje verdienen, bovenal heel veel kon leren. En dit heb ik de afgelopen anderhalf jaar zeker gedaan. Het leukste vind ik dat ik de theorie die ik tijdens mijn opleiding leer direct in de praktijk kan toepassen, niet iedere student heeft deze mogelijkheid. Omdat het me zo goed bevalt, ga ik nu ook een halfjaar durende stage bij Acsense lopen. Ik ga me in meerdere disciplines verdiepen. Zo zal ik veel gaan leren op het gebied van:
 
Buiten mijn stage om houd ik me 5 dagen in de week bezig met mijn grootste hobby, voetbal. Ik heb al sinds dat ik vijf ben een duidelijk doel voor ogen: het eerste van HHC Hardenberg bereiken. Sinds dit seizoen ben ik derde keeper van HHC en ik ga er hard aan werken om er zoveel mogelijk uit te halen.

Ik kijk erg naar de stageperiode uit en hoop veel te leren als persoon en als beginnend marketing professional.
 

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag met uw vragen.

Onze laatste marketing artikelen

Acsense verwelkomt twee nieuwe toppers!

Team Acsense is weer een nieuw talent rijker!

Al vakantieplannen?

Acsense 5KM 2019