PRS International

Over PRS International

'Always a step ahead'

PRS (Pipeline and Refinery Services) international is een internationaal en beursgenoteerd bouwconcern gevestigd in Nederland en is onderdeel van VolkerWessels. VolkerWessels is het op een na grootste Nederlandse bouwconcern. PRS International is een solide dienstverlener als het gaat om onshore- en offshore-industrie, de (petro)chemische industrie en raffinaderijen. Het bedrijf telt ruim 15.000 medewerkers die actief zijn in zo’n 120 vestigingen in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Canada/ Verenigde Staten en Duitsland.

Klantrelatiebeheer

PRS International was op zoek naar een CRM-tool die past binnen hun organisatie. Met het inzetten van deze tool wil PRS international de verkooporganisatie effectiever en efficiënter laten werken en meer inzicht krijgen in de geboekte resultaten. 

Wij zijn met PRS International in gesprek gegaan en hebben het bedrijf geadviseerd op het gebied van marketing- en salessoftware. Naast het geven van adviezen hebben wij PRS International ondersteund bij de gehele implementatie van de software.

Geboekt resultaat

“Wij hebben onze samenwerking met Acsense als zeer prettig ervaren. Ze hebben ons geholpen met het selecteren van het juiste CRM systeem voor onze PRS International. Dankzij de kennis en ervaring hebben wij kundig advies gekregen en zijn wij nu dus ook erg tevreden met ons geïmplementeerd systeem.”

“Acsense heeft ons begeleid door het gehele proces van het kiezen van een CRM systeem. Dankzij de hulp van Acsense hebben wij een transparant advies gekregen. Zij hebben ons bijgestaan tijdens het gehele implementatie proces, met een open blik, kundig advies en een hele prettige samenwerking zijn wij ontzettend blij met het eindresultaat.”

Wilt u langs komen voor een goed geprek?

Kom gerust even bij ons langs op kantoor!

Afspraak maken
 • google-partner-logo.jpg

  Trotse

  Google Partner
 • paris-logo.jpg

  Gedreven

  door kwaliteit
 • 10jaar.jpg

  Meer dan

  10 jaar ervaring

Over Acsense

Acsense is een full-service marketing- en salesbureau met een zeer effectieve en onderscheidende formule voor het MKB en grootbedrijf. De specialisten van Acsense helpen groeiende bedrijven om verder te bouwen en te professionaliseren, en krimpende bedrijven om nieuw groeipotentieel te vinden en te benutten.

Acsense International

Acsense Nederland is in 2005 opgericht en heeft sinds 2008 tevens een vestiging in Ulaanbaatar. Acsense Mongolia ondersteunt Europese organisaties in hun gang naar de Mongoolse markt.

Inschrijven nieuwsbrief