Plaggenmarsch Tuinmeubelen

Over Plaggenmarsch Tuinmeubelen

'Dan zit je goed'

Plaggenmarsch Tuinmeubelen is een bedrijf dat gespecialiseerd is in tuinmeubilair. Het bedrijf is sinds de jaren ’60 een begrip in Oost Nederland en is gevestigd in Hardenberg. Met een showroom van maar liefst 7000 m2 heeft Plaggenmarsch Tuinmeubelen de grootste collectie tuinmeubelen van Europa!

 

Meer online verkopen

Plaggenmarsch Tuinmeubelen wilde graag meer online omzet genereren. Om meer online omzet te genereren hebben wij voor Plaggenmarsch Tuinmeubelen een omnichannel strategie en marketingactieplan ontwikkeld. Daarnaast hebben wij de ontwikkeling van kanalen georganiseerd, zoekmachine optimalisatie en online adverteren uitgevoerd en hebben wij concepten ontwikkeld. Ten aanzien van de concepten hebben wij Plaggenmarsch Tuinmeubelen vervolgens geadviseerd op het gebied van marketing- en salessoftware.

Geboekt resultaat

Door de ontwikkeling van diverse mediakanalen en een doordachte omnichannel strategie heeft Plaggenmarsch Tuinmeubelen de afgelopen jaren een aanzienlijke online omzetgroei gerealiseerd. Het aantal nieuwe gebruikers is in het eerste kwartaal van 2018 ten opzichte van 2017 met maar liefst 98,7% toegenomen. Dit heeft in het eerste halfjaar van 2018 geresulteerd in een online omzetgroei van maar liefst 256,8% ten opzichte van het eerste halfjaar van 2017!

Wilt u langs komen voor een goed geprek?

Kom gerust even bij ons langs op kantoor!

Afspraak maken
 • google-partner-logo.jpg

  Trotse

  Google Partner
 • paris-logo.jpg

  Gedreven

  door kwaliteit
 • 10jaar.jpg

  Meer dan

  10 jaar ervaring

Over Acsense

Acsense is een full-service marketing- en salesbureau met een zeer effectieve en onderscheidende formule voor het MKB en grootbedrijf. De specialisten van Acsense helpen groeiende bedrijven om verder te bouwen en te professionaliseren, en krimpende bedrijven om nieuw groeipotentieel te vinden en te benutten.

Acsense International

Acsense Nederland is in 2005 opgericht en heeft sinds 2008 tevens een vestiging in Ulaanbaatar. Acsense Mongolia ondersteunt Europese organisaties in hun gang naar de Mongoolse markt.

Inschrijven nieuwsbrief