Loodrecht Reclame

Over Loodrecht Reclame

‘Reclame to the point’

Loodrecht Reclame is een full-service reclamebureau gevestigd in Hardenberg dat een adviserende en ondersteunende rol bekleedt voor bedrijven op het gebied van blijvende zichtbaarheid. Dit doen zij door het inzetten van verschillende reclametechnieken, zoals: drukwerk, autobelettering en website- en gevelreclame. Het bedrijf neemt voor haar klanten op het gebied van reclame al het geregel uit handen. Loodrecht Reclame wordt gerund door Annemarieke de Leeuw en Marcel Scholten, beiden met een grafische achtergrond.

Duurzame leadgeneratie

Loodrecht Reclame heeft Acsense benaderd met de vraag naar duurzame leadgeneratie. Door duurzame leadgeneratie wordt er onder andere een goede klantdiversificatie bewerkstelligd, iets waar Loodrecht Reclame naar op zoek was.

Om duurzame leadgeneratie te realiseren hebben wij voor Loodrecht Reclame een marketingactieplan ontwikkeld. Daarnaast hebben wij zoekmachine optimalisatie, online adverteren en conversie optimalisatie uitgevoerd. Tot slot hebben wij Marcel en Annemarieke geadviseerd op het gebied van marketing- en salessoftware.

Geboekt resultaat

Medio 2018 heeft het marketingplan er toe geleid dat Loodrecht Reclame is getransformeerd van een productgericht- naar een servicegericht bedrijf. De klantwens staat centraal, er is veel toegevoegde waarde voor de klant gecreëerd en er wordt zodoende ook een onderscheidende positionering bewerkstelligd.

Onder andere de content (tekst op de online- en offline media) is inmiddels goed ingericht op het zoekgedrag van de (potentiele) klant. Dit heeft meteen al geresulteerd in meer bezoekers en een betere conversie.

Het uitvoerende traject staat nog in de kinderschoenen en momenteel wordt er hard gewerkt aan een verdere optimalisatie van de online- en offline kanalen. Vervolgens gaan we extra gas geven op online leadgeneratie.

Wilt u langs komen voor een goed geprek?

Kom gerust even bij ons langs op kantoor!

Afspraak maken
 • google-partner-logo.jpg

  Trotse

  Google Partner
 • paris-logo.jpg

  Gedreven

  door kwaliteit
 • 10jaar.jpg

  Meer dan

  10 jaar ervaring

Over Acsense

Acsense is een full-service marketing- en salesbureau met een zeer effectieve en onderscheidende formule voor het MKB en grootbedrijf. De specialisten van Acsense helpen groeiende bedrijven om verder te bouwen en te professionaliseren, en krimpende bedrijven om nieuw groeipotentieel te vinden en te benutten.

Acsense International

Acsense Nederland is in 2005 opgericht en heeft sinds 2008 tevens een vestiging in Ulaanbaatar. Acsense Mongolia ondersteunt Europese organisaties in hun gang naar de Mongoolse markt.

Inschrijven nieuwsbrief