Logitrex Cargo Solutions

Over Logitrex Cargo Solutions

‘Uw partner in transport en logistiek’

Logitrex Cargo Solutions is een logistiek transportbedrijf, gevestigd in Nederland, dat actief is op nationaal en internationaal niveau. Logitrex Cargo Solutions is een jonge speler in de transport en logistieke markt en is gespecialiseerd in het regelen van goederenstromen voor opdrachtgevers. Dit heeft betrekking op Benelux transport, internationaal transport, intermodaal transport, koeriersdiensten en logistiek management.
 

Betere conversie en meer leads

Hoe beter de conversie, hoe beter de resultaten van je website. Daarom wilde Logitrex Cargo Solutions meer leads genereren en daarbij een beter conversiepercentage realiseren. Om dit te bewerkstelligen hebben wij voor Logitrex Cargo Solutions zoekmachine optimalisatie, online adverteren en conversie optimalisatie uitgevoerd. De werkzaamheden verlopen in nauwe samenwerking en samenspraak met de specialisten van Logitrex Cargo Solutions.

Geboekt resultaat

Het aantal nieuwe gebruikers in mei 2017/2018 is met 66,8% gestegen ten opzichte van mei 2016/2017.

Het aantal leads in de eerste helft van 2018 is met 36.96% gestegen ten opzichte van de eerste helft van 2017.

Mede door de inzet van Acsense is de omzet van Logitrex in 2017 uiteindelijk gestegen met 134% ten opzichte van 2016. 

De focus ligt nu tevens op het door verbeteren van de conversieratio (C.R.O.) met als doel om ook in 2018 een aanzienlijke omzetgroei te realiseren. 

Wilt u langs komen voor een goed geprek?

Kom gerust even bij ons langs op kantoor!

Afspraak maken
 • google-partner-logo.jpg

  Trotse

  Google Partner
 • paris-logo.jpg

  Gedreven

  door kwaliteit
 • 10jaar.jpg

  Meer dan

  10 jaar ervaring

Over Acsense

Acsense is een full-service marketing- en salesbureau met een zeer effectieve en onderscheidende formule voor het MKB en grootbedrijf. De specialisten van Acsense helpen groeiende bedrijven om verder te bouwen en te professionaliseren, en krimpende bedrijven om nieuw groeipotentieel te vinden en te benutten.

Acsense International

Acsense Nederland is in 2005 opgericht en heeft sinds 2008 tevens een vestiging in Ulaanbaatar. Acsense Mongolia ondersteunt Europese organisaties in hun gang naar de Mongoolse markt.

Inschrijven nieuwsbrief