Europe Shredders

Over Europe Shredders

Europe Shredders is een internationaal bedrijf gevestigd in Klazienaveen, Nederland. Het bedrijf biedt een breed product- en serviceprogramma voor bedrijven in de bosbouw en recyclingindustrie. Het bedrijf levert diverse (industriële) versnipperaars die voldoen aan vereiste Europese kwaliteit en veiligheidsstandaarden. Naast het leveren van deze versnipperaars, levert Europe Shredders recyclingmachines en biedt hulp bij het verkrijgen van complete recyclingfabrieken.

 

Een beter conversiepercentage en een nieuwe website

Europe Shredders had als wens meer leads te genereren en wenste daarbij een nieuwe website te ontwikkelen. Ten aanzien van de ontwikkeling van een nieuwe website hebben wij voor Europe Shredders de ontwikkeling van kanalen georganiseerd. Ten aanzien van het genereren van meer leads hebben wij voor Europe Shredders conversie optimalisatie, online adverteren en zoekmachine optimalisatie uitgevoerd. Tot slot hebben wij Europe Shredders geadviseerd op het gebied van marketing- en salessoftware.

Geboekt resultaat

Er is een nieuwe website ontwikkeld welke in juli 2017 online is gegaan. Daarbij heeft er vanaf september 2017 een aanzienlijke groei plaatsgevonden in het aantal websitebezoeken en in het aantal leads. De gerealiseerde groeipercentages in het aantal websitebezoeken worden hieronder weergegeven. Deze percentages zijn ten opzichte van voorgaande maand.

Oktober 2017         + 413%
November 2017    +  39%
December 2017    +  10%
Januari 2018           +  12%

De groei in het aantal websitebezoeken heeft in 6 maanden tijd geresulteerd in ca. 75 kwalitatieve leads. Naast de groei in het aantal leads heeft Europe Shredders aan de hand van ons advies een passend en succesvol CRM systeem in gebruik genomen. Met dit CRM systeem heeft het bedrijf goed grip gekregen op de inkomende leads en de bewerking daarvan.

Wilt u langs komen voor een goed geprek?

Kom gerust even bij ons langs op kantoor!

Afspraak maken
 • google-partner-logo.jpg

  Trotse

  Google Partner
 • paris-logo.jpg

  Gedreven

  door kwaliteit
 • 10jaar.jpg

  Meer dan

  10 jaar ervaring

Over Acsense

Acsense is een full-service marketing- en salesbureau met een zeer effectieve en onderscheidende formule voor het MKB en grootbedrijf. De specialisten van Acsense helpen groeiende bedrijven om verder te bouwen en te professionaliseren, en krimpende bedrijven om nieuw groeipotentieel te vinden en te benutten.

Acsense International

Acsense Nederland is in 2005 opgericht en heeft sinds 2008 tevens een vestiging in Ulaanbaatar. Acsense Mongolia ondersteunt Europese organisaties in hun gang naar de Mongoolse markt.

Inschrijven nieuwsbrief