Autobedrijf Tjeerdsma

Over Autobedrijf Tjeerdsma

'Het Autobedrijf van 2017/2018'

Tjeerdsma is een full-service autobedrijf gevestigd in Nieuw Weerdinge. Het autobedrijf beschikt over een showroom met een voorraad van ruim 50 occasions, een moderne werkplaats met de nieuwste apparatuur en een wasstraat! Het team van Autobedrijf Tjeerdsma telt 8 medewerkers.

 

 

 

Een nieuw marketingbeleid

Om hun autobedrijf verder te professionaliseren en om meer leads en omzet te kunnen genereren is de familie Tjeerdsma op zoek gegaan naar een goede marketingpartner. Inmiddels werken wij al jaren voor Autobedrijf Tjeerdsma en zijn er prachtige resultaten geboekt.

Wij hebben voor Autobedrijf Tjeerdsma een allesomvattend marketingplan ontwikkeld. Daarnaast hebben wij de ontwikkeling van kanalen georganiseerd en zoekmachine optimalisatie, online adverteren en conversie optimalisatie uitgevoerd. Als klap op de vuurpijl hebben wij Autobedrijf Tjeerdsma geadviseerd op het gebied van marketing- en salessoftware.

Geboekt resultaat

Van een goed doordacht marketingplan naar het beste autobedrijf van Nederland! We hebben samen met Tjeerdsma de bedrijfsdoelen opgesteld en ook samen kunnen behalen. Het marketingplan van Acsense heeft zowel een strategische- als een actiegerichte invulling. Het wordt nu bij Autobedrijf Tjeerdsma echt ingezet als een marketinghandboek.

Naast het planmatige werk, helpen wij Autobedrijf Tjeerdsma tot op heden met het genereren van traffic en kwalitatieve leads. Dit heeft van begin 2016 tot en met begin 2018 geleid tot een groei in het website bezoekersaantal van ruim 300%! Verder heeft Tjeerdsma in 2017 een omzetgroei van 23% gerealiseerd ten opzichte van 2016.

Wilt u langs komen voor een goed geprek?

Kom gerust even bij ons langs op kantoor!

Afspraak maken
 • google-partner-logo.jpg

  Trotse

  Google Partner
 • paris-logo.jpg

  Gedreven

  door kwaliteit
 • 10jaar.jpg

  Meer dan

  10 jaar ervaring

Over Acsense

Acsense is een full-service marketing- en salesbureau met een zeer effectieve en onderscheidende formule voor het MKB en grootbedrijf. De specialisten van Acsense helpen groeiende bedrijven om verder te bouwen en te professionaliseren, en krimpende bedrijven om nieuw groeipotentieel te vinden en te benutten.

Acsense International

Acsense Nederland is in 2005 opgericht en heeft sinds 2008 tevens een vestiging in Ulaanbaatar. Acsense Mongolia ondersteunt Europese organisaties in hun gang naar de Mongoolse markt.

Inschrijven nieuwsbrief