Alliance Laundry Systems

Over Alliance Laundry Systems

'Better laundry for everyone'

Alliance Laundry Systems is een multinational gevestigd in de USA en is toonaangevend op het gebied van commerciële wasoplossingen. Het bedrijf verzorgt totaalconcepten binnen het gehele vakgebied. Zij bedenken, ontwerpen, produceren en verkopen hoogwaardige oplossingen voor commerciële wasserijen die voldoen aan bijna alle behoeften van de klant. Het bedrijf telt meer dan 3000 werknemers, 129.600 m2 aan productieruimte en meer dan 1200 distributiepartners!
 

 

Een nieuw merk

Voor Alliance Laundry Systems hebben wij een nieuw merk ontwikkeld welke medio 2018 op de Nederlandse markt is gelanceerd. 

Om een goede ontwikkeling, positionering en lancering van het nieuwe merk te kunnen bewerkstelligen hebben wij marktonderzoek uitgevoerd en hebben wij een allesomvattend marketingplan ontwikkeld. Daarnaast hebben wij de ontwikkeling van kanalen georganiseerd en hebben wij zoekmachineoptimalisatie, online adverteren en conversieoptimalisatie uitgevoerd. Om vervolgens een optimaal resultaat te scoren hebben wij Alliance Laundry Systems geadviseerd op het gebied van marketing- en salessoftware. 

Geboekt Resultaat

Op basis van actuele marktinformatie en klantwens is er een waardevolle en onderscheidende strategie tot ontwikkeling gebracht. Deze strategie en kernwaarden vormden de basis voor het door ontwikkelen van een krachtig merk. Na het vastleggen van het nieuwe merk is er vanuit een marketingactieplan in samenwerking met Cornerstones Media een mediapakket (online en offline) tot ontwikkeling gebracht. De diverse online- en offline kanalen worden medio 2018 gelanceerd. Vanaf lancering gaat Acsense van start met het genereren van leads en het doen bereiken van de gewenste positionering.

Wilt u langs komen voor een goed geprek?

Kom gerust even bij ons langs op kantoor!

Afspraak maken
 • google-partner-logo.jpg

  Trotse

  Google Partner
 • paris-logo.jpg

  Gedreven

  door kwaliteit
 • 10jaar.jpg

  Meer dan

  10 jaar ervaring

Over Acsense

Acsense is een full-service marketing- en salesbureau met een zeer effectieve en onderscheidende formule voor het MKB en grootbedrijf. De specialisten van Acsense helpen groeiende bedrijven om verder te bouwen en te professionaliseren, en krimpende bedrijven om nieuw groeipotentieel te vinden en te benutten.

Acsense International

Acsense Nederland is in 2005 opgericht en heeft sinds 2008 tevens een vestiging in Ulaanbaatar. Acsense Mongolia ondersteunt Europese organisaties in hun gang naar de Mongoolse markt.

Inschrijven nieuwsbrief

Cookies

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring en cookieverklaring.