Leads opvolgen met Teamleader

Ieder lead die bij uw bedrijf binnenkomt is kostbaar en verdiend een waardevolle opvolging. Het is jammer als een lead niet goed opgevolgd wordt en dat u hierdoor een potentiele verkoopkans misloopt. Dit kost uw onderneming simpelweg geld.

Om de leadopvolging binnen uw bedrijf goed en gestructureerd te laten verlopen, biedt Acsense onder andere het CRM-systeem van Teamleader aan. Naast de standaard functionaliteiten die u van een CRM-systeem mag verwachten zit hier ook een deals-module in. In deze deals-module kunt u alle stappen van binnenkomende lead tot het converteren van de lead verwerken.

Voorbeeld hoe u de stappen kunt indelen:

  • Nieuwe lead invoeren
  • Contact opnemen
  • Gesprek/ meeting inplannen
  • Offerte verzenden
  • Offerte bespreken of offerte nabellen
  • Offerte getekend

Bij het aanmaken van de deal kan ook direct aangegeven worden wat het verwachte slagingspercentage is en het bedrag wat de totale deal zou kunnen opbrengen.

Meer marketingbudget inzetten om meer leads te genereren? 

Als een organisatie meer omzet wil genereren wordt er vrijwel altijd gekeken hoe er meer leads gegenereerd kunnen worden. Vaak worden er marketingbudgetten verhoogd en wordt er meer geld uitgegeven aan het inkopen van leads via bijvoorbeeld Google Ads.

Maar wat nu, als je niet inverteert in nieuwe leads, maar investeert in de lead-opvolging? Stel, u krijgt nu 50 leads per maand met uw huidige marketingactiviteiten. Uit deze 50 leads haalt u nu slechts 10 klanten (conversieratio van 20%). Maar door de juiste lead-opvolging verhoogt u de conversieratio van 20% naar 40%...

Nieuwsgierig geworden wat Teamleader voor u kan betekenen? Probeer Teamleader 14 gratis uit. Zonder gedoe, zonder te betalen.

Leads opvolgen met Teamleader
teamleader crm 14 dagen gratis

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag met uw vragen.

Onze laatste marketing artikelen

Sinds augustus hebben wij er een topper bij!

Vakantieplannen

De Acsense formule

Is adverteren op LinkedIn relevant voor mijn organisatie?