Online en Offline marketing

Het team van Acsense helpt u zowel met online- als offline marketing en sales. De specialisten zoeken voor u naar een krachtige en optimale combinatie tussen de offline- en online middelen. De juiste marketing en sales middelen worden geselecteerd, ingericht, gelanceerd en onderhouden met als doel om extra leads en omzet te behalen

Online optimalisatie

Leren denken zoals uw websitebezoekers en weten wat hun motiveert en frustreert is de basis van de optimalisatie. Wat u mooi, handig en belangrijk vindt komt niet altijd overeen met dat van uw klanten. Het is dus belangrijk om op basis van feitelijke tests gestructureerd uw internetmarketing te optimaliseren.

Wij optimaliseren uw internetmarketing met:

  • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • Campagne optimalisatie
  • Conversie optimalisatie

Ontwikkelen online kanalen

De laatste jaren gaan de ontwikkelingen op internet in een rap tempo, wij merken als internetmarketeers dat de ondernemer het zelf niet meer kan bijhouden, termen als responsive, tags, analytics, consumer insights en SEO vliegen u als ondernemer om de oren.

Acsense organiseert samen met haar partners een resultaatgerichte website of webwinkel voor uw onderneming.

Online adverteren

Een website alleen is niet voldoende om succesvol te zijn met uw onderneming. Uw klanten moeten u vinden wanneer zij op zoek zijn naar uw producten en diensten. Online adverteren is een krachtig middel als u goed nadenkt over uw doelgroep en inspeelt op de manier waarop uw klanten zich oriënteren. Wij laten u slim online adverteren. Zo helpen wij u aan meer omzet.

Plaats online advertenties daar waar uw klant opzoek is naar uw producten of diensten. Met de slimme aanpak van Acsense adverteert u heel gericht en effectief. Samen met de specialisten van Acsense behaalt u maximaal rendement.

Social Media

Social media kost u niets? Wat dacht u van de uren die u er als ondernemer in moet steken! Het is dan ook noodzakelijk dat u als ondernemer en liefhebber van uw eigen vak weet wat er mogelijk is op social media en hoe u Facebook, Twitter en Google Plus effectief en efficiënt kan inzetten. Wij helpen u daar graag bij!

Social media is niet alleen belangrijk voor de interactie tussen u en uw doelgroep, maar ook zeker voor de hoogte in de zoekmachine voor uw website of webwinkel!

Nieuwsgierig geworden?

Acsense is een full-service marketing- en salesbureau met een zeer effectieve en onderscheidende formule voor het MKB en grootbedrijf.

Bent u nieuwsgierig naar wat Acsense voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag met uw vragen.

Onze laatste marketing artikelen

Sinds augustus hebben wij er een topper bij!

Vakantieplannen

De Acsense formule

Is adverteren op LinkedIn relevant voor mijn organisatie?