Marktinformatie& Strategie

Lees meer

Leads& Omzet

Lees meer

Marketing& Salessoftware

Lees meer

Onze laatste marketing artikelen

Sinds augustus hebben wij er een topper bij!

Vakantieplannen

De Acsense formule

Is adverteren op LinkedIn relevant voor mijn organisatie?

Plaggenmarsch Tuinmeubelen

Vanaf 2013 is Acsense actief voor de tuinmeubelwinkel met de grootste collectie van Europa! Acsense heeft Plaggenmarsch Tuinmeubelen ondersteund met het ontwikkelen van diverse mediakanalen.

Door middel van een doordachte omnichannelstrategie is Plaggenmarsch Tuinmeubelen nog beter in contact met haar doelgroep.

Deze kanalen hebben de afgelopen jaren een aanzienlijke omzet binnengebracht.

Autobedrijf Tjeerdsma

Er is vanaf 2014 keihard gewerkt aan het professionaliseren van de gehele organisatie. Wij zijn gestart met het ontwikkelen van een strategisch marketingplan. Vervolgens hebben wij de strategie doorvertaald in een compact marketingactieplan. Vanuit het marketingactieplan worden er in sterk samenspel operationele marketingactiviteiten uitgevoerd.

In 2017 is autobedrijf Tjeerdsma uitgeroepen tot het beste BOVAG autobedrijf van Nederland!

Wij werken o.a. voor

Marketing en Salesbureau

Wij zijn Acsense, hét fullservice marketing en salesbureau uit Oost Nederland.

We zijn gevestigd in een prachtig monumentaal pand te Hardenberg.

Of het nu gaat om marktonderzoek, marketingstrategie, zoekmachine optimalisatie (SEO), online adverteren (SEA), adverteren op social media, campagnes of de juiste tools voor uw websitestatistieken. Wij bewijzen dat we met effectieve marketing- & salescampagnes continu de juiste doelgroep binnen uw marketingstrategie weten te bereiken en converteren.

Als full-service marketing- en salesbureau weten we welke kanalen het beste bij uw doelgroep passen. Van mobiel tot social media als Facebook en LinkedIn. Met de juiste middelen mix behalen we als marketing- en salesbureau het hoogste rendement.

design image

Graag komen we vrijblijvend in contact

We dagen u uit, kom bij ons langs en maak kennis met onze onderscheidende formule voor het MKB. We zullen u verbazen met hetgeen u kunt bereiken!

 • google-partner-logo.jpg

  Trotse

  Google Partner
 • paris-logo.jpg

  Gedreven

  door kwaliteit
 • 10jaar.jpg

  Meer dan

  10 jaar ervaring

Over Acsense

Acsense is een full-service marketing- en salesbureau met een zeer effectieve en onderscheidende formule voor het MKB en grootbedrijf. De specialisten van Acsense helpen groeiende bedrijven om verder te bouwen en te professionaliseren, en krimpende bedrijven om nieuw groeipotentieel te vinden en te benutten.

Acsense International

Acsense Nederland is in 2005 opgericht en heeft sinds 2008 tevens een vestiging in Ulaanbaatar. Acsense Mongolia ondersteunt Europese organisaties in hun gang naar de Mongoolse markt.

Inschrijven nieuwsbrief